Vrijdag 5 november 2021
Aanvang: 21:00

Radar Café: Loveth Besamoh + NOORDWAL (Loosduinen gaat Los)Entree: Gratis
Locatie: Popradar

Vrijdag 5 november staat in het Radar Café van Popradar in Den Haag, niemand minder dan Loveth Besamoh en NOORDWAL tijdens Loosduinen gaat Los! Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Loveth Besamoh
Een 21-jarige producer, componist, zanger en gitarist uit Nederland. Hij migreerde in 2014 vanuit Kameroen naar Nederland, waar hij zijn liefde voor muziek consolideerde. Loveth's genre bending muziek is een samensmelting van genres variërend van soul, rock, afro muziek, electro pop en nog veel meer die hem zijn unieke sound geven.

NOORDWAL
Dark Underground of ook wel zware independent rock. Met een ver gemeenschappelijk verleden gaan vier gasten de Haagsche gracht op varen. Terug naar de basis, terug naar "the Centre of Town". Met volop afwisseling in repertoire vrijwel alle podia besprongen en bezwangerd. Nu overal het licht aangaat zorgen ze voor een kapotte lichtschakelaar.

Loosduinen gaat Los!
Dit jaar vieren we de lustrumeditie van het gezelligste festival van Den Haag. Van woensdag 3 november tot en met zondag 7 november worden verschillende locaties omgetoverd tot inspirerende culturele ontmoetingsplekken.