Woensdag 17 april 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio presents: SugarPunchEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 17 april: SugarPunch

Deze vijfkoppige band uit Weert speelt stevige poprock met duidelijke metalcore invloeden, geinspireerd door bands als The Distillers, Avril Lavigne, en A Day To Remember. In limburg hebben ze een reputatie opgebouwd met hun onvergetelijke live optredens waarin springen, moshen en dansen luidkeels wordt aangemoedigd. Zo hebben ze al het podium gedeeld met bekende namen als Electric Six, Torn from Oblivion, EUT, Phoenix Ashes, Hideous, Pene Corrida, Jetlag Jenny, A Minor Problem, Rats & Daggers, TapeToy. 17 april laat Sugarpunch de hofstad kennis maken met hoe wild ze in het zuiden kunnen feesten!

De uitzending is van 20:00 tot 22:00, het radarcafe is openbaar te betreden. Wees niet bang dat je door de uitzending heen praat. Hoe gezelliger, hoe beter de uitzending!

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!