Woensdag 10 april 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio presents: Rages of SinEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 10 april: Rages of Sin

Is 3 keer in een half jaar optreden bij Popradar niet een beetje vaak? Natuurlijk niet! Want de heren van Rages of Sin zijn graag geziende gasten bij Popradar. Sinds 2009 is de band al een staple in de Haagse metal scene. Afgelopen jaar bracht de band hun tweede studio album SALIGIA 2.1 uit, een scheurend melodisch deathmetal conceptalbum over de 7 dodelijke zondes. Genoeg om te spelen en over te praten dus!

De uitzending is van 20:00 tot 22:00, het radarcafe is openbaar te betreden. Wees niet bang dat je door de uitzending heen praat. Hoe gezelliger, hoe beter de uitzending!

LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!