Zaterdag 9 maart 2024
Aanvang: 20:00

Old Man's Riot + The KeratinsEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Doors: 20:00

Old Man's Riot (21:00)

Old Man's Riot speelt een aantrekkelijke mix van stijlen, zoals hardrock, stoner, prog en metal met kenmerkende heavy grooves en laat ruimte voor atmosferische passages en melodie. De vocalen zijn melodieus en aanstekelijk, waardoor Old Man’s Riot toegankelijk is voor een breder publiek.

Voor de oplettende lezer is de naam Old Man’s Riot enkelvoud die synoniem staat voor de diverse gedachtespinsels van een oude ziel die terugkijkt op verdrietige, agressieve, maar ook euforische gebeurtenissen in zijn leven die zijn innerlijke rel veroorzaken. De teksten laten geen onderwerp ongemoeid, waarbij een soms moeilijk te vatten grens wordt opgezocht en soms overschreden. De luisteraar wordt een alternatief perspectief geboden. 

De bandleden laten zich inspireren door verschillende stijlen muziek, waardoor er een interessante cocktail is ontstaan. Denk aan bands als Alter bridge, Audioslave en Velvet Revolver, maar ook Muse en Bowie hebben hun invloed in de knallende, eigenzinnige en sferische rock van Old Man’s Riot die je hart sneller laat kloppen.

Met meer dan 50 shows op de lijst weet Old Man's Riot elke keer weer een spetterende liveshow neer te zetten. De energie die Old Man’s Riot geeft is aanstekelijk en gaat je te pakken krijgen. En niet alleen op indoorpodia; Old Man’s Riot knalde ook op verschillende festivals zoals Schollenpop, Babypop, Surfrock en het Koningsdagfestival in Baroeg Rotterdam. Het motto “We play heavy rock and we're not afraid to show it.” Is zeker niet overdreven.

Het motto: “We play heavy rock and we're not afraid to show it.”

 The Keratins (22:30)

Maak kennis met "The Keratins," dé punkrock-'n-roll sensatie uit Purmerend en omstreken.

Ontstaan in de zinderende zomer van 2022, bestaat deze krachtige formatie uit Lisa, de onverschrokken zangeres en meesteres van de riffs; Jeffrey, de virtuoos op gitaar; Ruby, de onweerstaanbare kracht op bas; en Ilja,het kloppende hart achter het drumstel.

Met een ontembare geest en een onverzettelijke houding staat The Keratins klaar om de heavy muziekscene te bestormen. Hun combinatie van ruige riffs en rauwe zang, verweven met een rock-'n-roll vibe zorgen voor een onvergetelijke sensatie.

Ben jij er klaar voor? The Keratins zijn dat zeker, en ze zijn hier om ervoor te zorgen dat je de puls van hun rauwe, elektrificerende geluid voelt. Maak je op voor de muzikale rebellie van The Keratins !