Woensdag 28 februari 2024
Aanvang: 20:00

Girlpower Radio Presents: Unstable RosieEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Elke woensdag avond verandert het Radarcafé in een openbare radiostudio. Voor de live opnames van LOUDER! op Girlpower Radio nodigt Nicky elke woensdag een up and coming band uit om een platform te geven aan interessante nieuwe muziek. Eén band, 9 nummers, 3 sets afgewisseld met interviews.

Met op 28 februari: UNSTABLE ROSIE

"Deze vijfkoppige bende uit het Haagsche neemt je mee op muzikale reis waar dansen en emoties hand in hand gaan. Verwacht een wervelwind van pailletten, fladderende franjes en wilde glanzende manen doordrenkt met scheurende gitaren en een krachtige stem. Met nummers die variëren van stevige indie-rock tot intieme, ingetogen melodieën, nemen de Unstables je mee in verhalen over de hartvreugde en pijn van het dagelijkse leven."

De uitzending is van 20:00 tot 22:00, het radarcafe is openbaar te betreden. Wees niet bang dat je door de uitzending heen praat. Hoe gezelliger, hoe beter de uitzending!
LOUDER! met Nicky is tussen 20:00 en 22:00 ook thuis te beluisteren op girlpowerradio.nl maar stiekem vinden we het natuurlijk leuker als je langs komt in het café!