Winterfest zoekt vrijwilligers!


Voor winterfest zijn we nog op zoek naar vrijwilligers! Ben je een oude bekende wie het leuk lijkt om ons weer een keer bij ons achter de bar te staan? Of ben je een muziekfanaat wie een kijkje achter de schermen wilt bij het leukste indoor festival van Den Haag? Meld je dan nu aan!

Diensten zijn verdeeld in 4 shifts

14:00 - 18:00 Middaghulp (aankleding/voorraad)
18:00 - 21:00 Vroege dienst
21:00 - 00:00 Late dienst
00:00 - 02:00 afterparty dienst (alleen café)

We zoeken vrijwilligers voor de volgende diensten:

  • Bardienst Radarcafe: De bardienst zoals je bij Popradar gewend bent maar wel extreem druk! We zoeken per dienst 3 personen om deze bar te vullen
  • Bardienst gang: Speciaal voor Winterfest openen we bij de trap naast de wisselberging een tweede bar. Voor deze bar zijn per dienst 3 personen nodig. Even druk en gezellig als het radarcafe maar je staat niet continu in de luide muziek. Deze bar is ook verantwoordelijk dat alle herbruikbare plastic bekers gespoeld worden, Hier wordt een aparte ruimte voor ingericht en deze taak wordt afgewisseld tussen de barmensen
  • Runner: Zorgt ervoor dat de barvoorraad gevuld blijft. Dat lege bekers worden opgehaald, en helpt eventueel bands met tillen van apparatuur
  • Stagemanager: Het tijdschema van winterfest zit strak in elkaar. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat bands op tijd beginnen met spelen en op tijd stoppen met hun set zodat het programma niet uitloopt.
  • Fotograaf: Jij helpt onze Marketing afdeling door te laten zien hoe gezellig winterfest was. Je loopt rond door het hele gebouw en maakt foto's van niet alleen de bands die optreden maar ook van het publiek en maakt een sfeerimpressie van het volledige evenement. (Alleen opgeven als je een eigen goede camera hebt.)
  • Middaghulp aankleding en voorraad: Je bent lekker op tijd al aanwezig en helpt met de aankleding van het evenement en bevoorrading van de barren.

Wil jij je op een andere manier inzetten voor winterfest dan kan dat natuurlijk ook. Laat het weten in het aanmeldformulier.

Klik op de onderstaande link om je aan te melden!

https://forms.gle/rULH365dm944ofqG9