Zaterdag 9 december 2023
Aanvang: 21:00

Electric Blue HorizonEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Electric Blue Horizon is ontstaan n Den Haag, in de zomer van 2023, wanneer optichter Eric de Jong, drummer Rob Boshuijzen en bassist Noud Maas elkaar vinden. Oprichter Eric de Jong heeft net als Rob en Noud al vele muzikale abonturen gehad.

Electric Blue Horizon komt voort uit een wens om, op eigen wijze, instrumentaal en vocaal werk van zijn gitaarhelden te vertolken. Na een wat omzwervingen in diverse coverbands, besluit Eric om deze wens echt in vervulling te laten gaan. Muzikanten waren snel gevonden in de vorm van rhythm-tandem Rob Boshuijzen op drums en Noud Maas op bas, en het trio "Electric Blue Horizon" was geboren. Rob en Noud hebben al heel veel muzikale ervaring, zowel los van elkaar als in diverse bands. Ze vormen de perfecte thuisbasis voor het gitaargeweld van Eric.

Electric Blue Horizon speelt een mix van Instrumentale en vocale bluesrock en fusionrock, van de grote gitaariconen van deze aarde. Nummers in een eigen vertaling van gitaristen als Michael Landau, Thomas Blug, Jimi Hendrix en Philic Sayce komen aan bod, en de band grossiert moeiteloos van brutale heavy fuzz riffs tot aan gevoelige ballands.

Een avond Electric Blue Horizon staat garant voor een afwisseling van kippenvel en muzikaal vuurwerk!