Vrijdag 16 juni 2023
Aanvang: 21:00

GEANNULEERD: Silicå + CIIELEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

Wegens ziekte en personeelstekort hebben we helaas dit optreden moeten annuleren. Er wordt hard gewerkt aan een vervangende datum.

Silicå:

"Silicå is een kwartet uit Amsterdam. Gevormd in 2022 als een groep vrienden met een gedeelde passie voor muziek. Silicå experimenteert met veel genres, waarbij ze zich laat inspireren door grunge, post-punk en dreampop, maar nooit vasthoudt aan één label. De muziek van Silicå kenmerkt zich door pakkende hooks en walls of sounds. De band nam hun demo's op in een oefenstudio met 8 microfoons, een audio-interface en een laptop. Hun eerste demo “Hitting The Ground” staat nu op Soundcloud. Het DIY-karakter van de band leent zich voor het opnameproces en live optredens."

CIIEL :

"CIIEL is een band van jonge mensen die samen een enorme passie voor veel verschillende soorten muziek delen. Zo hebben ze affiniteit met (neo-)soul, hiphop, jazz en indie. Ondanks dat de band pas kort samen is beïnvloed de sterke onderlinge band tussen de leden hun muziek goed. Hun spel vloeit en ‘grooved’, de gezamenlijke passie voor muziek spat ervan af!"