Zaterdag 10 juni 2023
Aanvang: 19:00

Leerlingenconcert Willem NiehorsterEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

De leerlingen van Muziekdocent Willem Niehorster komen 10 juni hun kunsten vertonen in de vorm van 4 acts. Samen met optredens van Willem's eigen Dreamflight to Antarctica en alternative rockband Stip, hebben we een volgepakt programma!

Leerlingenconcerten (19:00)

Dream Flight To Antarctica (21:00)

Dream Flight To Antarctica bestaat al vele jaren, maar de huidige bezetting van Willem Niehorster op gitaar en de broers Tom (bas) en Harm Zeven (drums) dateert van 2018. De band speelt uitsluitend eigen werk, deels instrumentaal en deels met zang. Hun repertoire laat zich moeilijk in een muzikaal hokje stoppen: prog-rock, hardrock, meer poppy stukken, rustige nummers en allerlei muzikale invloeden komen voorbij. Laat je dusverrassen en ga mee op deze droomvlucht!

Stip (22:15)

Als pakezels zeulen ze de oefenruimte in, twee synthesizers, gitaar, bas, saxofoon en een elektrisch drumpad komen er voorbij. Emma, Sieb en Daan vormen samen dé zes-benige band uit de Hofstad. De musketiers maken muziek in de trend van Foo-Fighters meets Kraftwerk. Het éne moment sta je te headbangen en het andere moment te schuifelen. Alternatieve muziek om je in in te leven. Althans, dat doen ze zelf in ieder geval.