Vrijdag 9 juni 2023
Aanvang: 14:00

Gouwe OuweEntree: Gratis maar wel reserveren
Locatie: Buitenplein

Een bijzonder evenement op de vrijdag middag op het Buitenplein aan de Engeringstraat!

De Gouwe Ouwe huisband speelt de grootste hits van toen. Een muzikale reis door het verleden. Droom weg bij Elvis, zing mee met de hits van Ramses Shaffy en swing mee op de klanken van The Beatles. Gouwe ouwe gaat terug in de tijd en haalt muzikale herrineringen op.

U bent van harte welkom, alleen of met een partner, broer, zus, buur, vriend, of vriendin. Gouwe ouwe is dé plek om gezellig even samen te zijn. de inloop is om 14:00 en het muziekale programma begint om 14:30

Voor dit evenement kunt u een kaartje reserveren door een mailtje te sturen naar info@gouweouwe.nl of via de telefoon: 06 - 38 01 98 42 (maandag en donderdag)

Wat is Gouwe Ouwe?
Gouwe Ouwe is een initiatief van Stichting De Tijdmachine. Vergrijzen op eigen wijze, daar draait het bij ons om! Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier dragen onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen – of je nu zelfstandig woont of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Want iedereen verdient het om op zijn of haar eigen manier oud te worden. Waardig, respectvol en met zelfregie.

Uit onze vele gesprekken met ouderen kwam één behoefte wel heel sterk naar voren: livemuziek. Iets meer rock & roll in het leven, gewoon net zoals vroeger in de kroeg of dancing, Gouwe Ouwe was geboren. Fantastische middagen en avonden in de sfeer van toen waarbij niet zelden het dak eraf gaat, maar wat ook zoveel meer is dan een leuk feestje. Of je nu ongedwongen nieuwe mensen wilt ontmoeten, even lekker met die voetjes van de vloer wilt, herinneringen wilt ophalen onder het genot van ouderwets lekkere hapjes en drankjes, óf gewoon wilt zitten, kijken en genieten – iedereen is welkom en hoort erbij.

En en passant krijg je een beter beeld van wat er allemaal georganiseerd wordt in de wijk. Tijdens elke editie zijn organisaties en lokale partijen aanwezig die zich inzetten voor ouderenwelzijn. Mooie initiatieven waar je wellicht nog geen weet van had! Reken dus niet alleen op meer binding met elkaar, maar ook met de buurt. Lekker laagdrempelig, waarbij niets moet en alles mag.