Vrijdag 2 juni 2023
Aanvang: 20:00

sosesina + Road Trip in This
Entree: Gratis
Locatie: Radarcafé

sosesina

Een vrijere versie van haarzelf. sosesina spreekt zich uit waar Josephine Godschalk liever zwijgt. Bekentenissen over familie, vrienden, (ex-)geliefden, maar vooral over zichzelf. Een kijkje in het ongeschreven dagboek. Intiem en soms pijnlijk, maar dat mag ook.

De warmte van haar stem voelt aan als een diepe zucht. Ogen dicht, rustig en gefocust. Verfijnde vocale harmonieën die haar teksten dragen als golven. Deze grote voorliefde voor samenzang (opgegroeid met close harmony-koningen Crosby, Stills, Nash & Young) en akoestische gitaar, vertaalt zich naar een combinatie van Jeff Buckley, Joni Mitchell en The Paper Kites.

sosesina creëert een idyllisch landschap. Laat je schouders hangen, haal diep adem en sta even stil in een wereld die dat nooit toe lijkt te staan. Neem je rust en luister.


Road Trip in This

Road Trip in This maakt een stop in het Radarcafé. Wat begon als akoestisch duo is uitgegroeid tot een open muzikaal gezelschap van expats in Den Haag. Bouwend op hun indiase roots spelen ze een mix van Progressieve rock, Jazz en klasieke indiase muziek.