Hospitalitymedewerker Popradar (oproepbasis)


Krijg je niet genoeg van muziek? Maak je, luister je en/of speel je? Reageer dan snel op deze functie om in het midden van de Haagse popscene aan het werk te gaan. Want in Popradar is de popmuziek tot in de voegen van ons prachtige pand doorgedrongen. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds wordt er muziek gemaakt door jongeren, ouderen en alles daar tussen. Wij zoeken mensen die aan die omgeving willen bijdragen. Door als hospitalitymedewerker een gastvrije omgeving te creëren.

Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene in de regio Den Haag. We beheren het grootste oefenruimtecentrum van Den Haag. In de karakteristieke en sfeervolle locatie in Loosduinen klinkt overal muziek. We beschikken over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma, de kapel en de grote Radarzaal. Om deze mensen gastvrij te kunnen ontvangen breiden we ons team van hospitality-medewerkers uit.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar energieke medewerkers die de handen graag uit de mouwen steken en het leuk vinden om in een dynamische (en vaak drukke) omgeving te werken. We zoeken mensen die een bijeenkomst of evenement vlekkeloos kunnen laten verlopen.

We zoeken gastvrije mensen die zowel de deelnemers aan een vergadering als bezoekers van een concert kunnen ontvangen. Je bent het gezicht van Popradar en ontvangt de huurders, bezoekers, bands en gebruikers van het pand, je bereidt verhuurlocaties voor, richt de horeca in en staat zo nodig achter de bar. Je zorgt er voor dat onze klanten gastvrij worden ontvangen. En tevreden naar huis gaan. Na afloop zorg je er voor dat je de ruimte schoon achterlaat.

Wanneer nodigen we je uit voor een gesprek?
Je maakt het mensen graag naar de zin en je hebt een ondernemende en actieve instelling. Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de evenementenbranche of horeca
  • Beschikbaar op werkdagen en weekenden

Belangrijke persoonlijke vaardigheden:

  • Representatief, klantgericht en professioneel
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, hebt oog voor detail en komt afspraken na
  • Je werkt graag in een (klein) team
  • Je staat open voor flexibele werktijden.

Enthousiast? Denk jij dat je in dat profiel past? Stuur je (korte) motivatie en cv dan voor 15 december naar vacatures@popradar.nl onder vermelding van de vacature hospitalitymedewerker. Ook voor vragen of meer informatie kan je hier terecht. Tevens kun je bellen naar 088-0241420 (vragen naar Layla Orie). 

We kijken uit naar jouw reactie!