Zaterdag 26 november 2022
Aanvang: 20:00

Metal avond: Defazer, Fearwell en Scary MaryEntree: Gratis
Locatie: Radarcafé

De muziek van Scary Mary is een mix van rap met grunty screams ondersteunt door bulderende bas partijen, beukende drums en een gillende metalgitaar, afgewisseld met mellow vocals en groovy beats. Of het nou Nu-metal is of niet: Als je van harde agressieve muziek houdt moet je deze band zeker niet aan je voorbij laten gaan.

"Thrash metal will never die." Dat is het motto waar Defazer naar leeft. Opgericht in 2015 in Den Haag is de muziek van de band geïnspireerd door bands als Megadeth, Exodus, Testament, Slayer, Anthrax en Metallica (om er een paar te noemen). De muziek van de band kan worden omschreven als technisch, hard en soms kwaadaardig met genoeg felheid om nekken te doen breken. En het staat zeker niet stil want de honger is groot bij deze band. De debuut EP 'Order Out Of Chaos' uit 2017 werd goed ontvangen door zowel critici als thrash metal fans. 2020 zag de release van het zelf geproduceerde full-length album getiteld 'Burning Horizon'. De band heeft ook een aantal geweldige shows gespeeld, ze hebben geopend voor metal giganten als Night Demon, Flotsam & Jetsam, Raven, Distillator, Gama Bomb en meer. Na enkele line-up veranderingen door de jaren heen, werkt Defazer nu aan nieuwe muziek voor 2022 en 2023. Maar in de tussentijd kun je ze in het radarcafé op het podium zien, waar ze op hun best zijn.

Fearwell is een zeskoppig virtuoze melodische en symfonische death metal band uit Leiden. Duik de Well of Fear in en beleef een avond die je nooit zult vergeten, een avond waarbij je "Fearwell" zegt in plaats van "vaarwel". Een uur durende apocalyps van kometen van vette nummers en asteroïden van riffs, maniakale machinegeweerdrums, vulkaanuitbarstingen van bombastische bas, virtuoze zang en bliksemschichten van epische orkesten en een intimiderende bandmascotte die jou met z'n groene ogen in de gaten houdt. Fearwell is een heleboel dingen. Fearwell is aanstekelijk, Fearwell is virtuoos, Fearwell is show, Fearwell is verbazingwekkend, Fearwell is Fearwell.

Fearwell bestaat uit professionele muzikanten die een podium hebben gedeeld met Ex-Iron Maiden's Blaze Bayley, Destruction, Kensington, Diesel, The Dead Daisies, Bliksem, Carach Angren en Vicious Rumors en hebben opgetreden in Musikmesse Frankfurt, Melkweg, Silverdome en Evenemententerrein Sallandse Poort, Raalte en nog veel meer noemenswaardige podia en evenementen.